Kinderboekenweek 2018


ACTIE: Vriendschap TOUR

Voor deze tour hebben wij een ludieke actie bedacht om het thema onder de aandacht te brengen. Op veel scholen, instellingen en bijvoorbeeld bibliotheken wordt aandacht besteed aan de kinderboeken week. Hoe leuk zou het zijn om Coolkids Party daarvoor uit te nodigen. In een kleine setting komt de Coolkids Party langs zullen de kinderen worden meegenomen in een verhaal rondom vriendschap en zullen tijdens het programma verschillende liedjes gezongen waaronder “Vriendschap”, welke als bijlage in de toegestuurde mail te beluisteren is. Duur van programma is maximaal 45 minuten.

KOSTEN

De Coolkids Party komt GRATIS langs op de scholen, instellingen of bibliotheken maar we rekenen wel een kleine onkostenvergoeding van 60 euro. De onkosten zijn nodig om de kosten van en reizen van en naar de verschillende locaties en de materialen bekostigd te krijgen. De leden van de Coolkids Party doen belangeloos mee om aandacht voor vriendschap te krijgen.

HOE TE BOEKEN

Door te mailen naar de Coolkids Party (info@coolkidsparty.nl) en vermeld hierin de voorkeur datum en tijd (B1 tot B32). Er zal daarna in overleg een een plan datum en tijd worden afgesproken en genoteerd worden in het onderstaande overzicht. Gezien er veel belangstelling voor de tour is proberen wij rekening te houden met reistijden. Voor andere momenten kunt u contact met ons opnemen.

Tour data wordt bijgehouden via deze pagina: Agenda