VIDEOCLIP “Doe maar mee”


VIDEOCLIP opnames van “Doe maar mee”
Op 18 april gaan we in Club Prins de videoclip opnemen van “Doe maar mee”. Voor deze videoclip zijn we op zoek naar kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Heb je altijd al eens willen meespelen in een videoclip of heb je de Coolkids Party altijd al eens van dichtbij willen zien, Dan is dit je kans. Kom op 18 april vanaf 12:45 tot 15:15 uur naar Club Prins, Rijksstraatweg 2 in Noordbergum. Tijdens het eerste uur wordt de clip opgenomen, in het tweede uur verzorgt de Coolkids Party een geweldig feest om de middag mee af te sluiten.

Kinderen worden verwend!
De kinderen krijgen van ons in de pauze wat te drinken en na afloop worden de kinderen ook nog verwend met iets lekkers. Wat dit lekkers is houden we natuurlijk nog wel even geheim.

Ook aan de ouders is gedacht bij de VIDEOCLIP opnames
Club Prins bestaat uit twee etages en voor de ouders is er voldoende plaats om mee te kijken hoe deze opnames verlopen en gezamenlijk een drankje te nuttigen. Dus het is nog een gezellig uitje ook. Ouders mogen ook ervoor kiezen om de kinderen rond 15:15 weer op te halen. Het is dus niet verplicht om aanwezig te blijven. Wel is het handig om de kinderen een telefoonnummer op een briefje te laten meenemen zodat als het nodig is er altijd contact kan worden gezocht met de ouders.

Oefenen met de kinderen
Tijdens de opnames krijgen de kinderen een dansje ingestudeerd. Maar er kan ook al worden meegeoefend op het liedje. Via deze link kan het liedje zo vaak als je maar wilt worden afgespeeld zodat iedereen het liedje tijdens de clipopnames goed kunnen meezingen. Klik hier voor voor de tijdelijke videoclip en songtekst van “Doe maar mee”.

Hier de poster van de VIDEOCLIP opnames. Klik op de poster voor een grotere afbeelding.

Poster CKP Videoclip Social Media