Scholentour 2018


Coolkids Party

Scholentour AANBIEDING 2018 (informatie scholen)

Ook het afgelopen jaar waren waren we op verschillende scholen te vinden met de Coolkids SCHOLENTOUR. De reacties waren zo overweldigend dat we besloten hebben om ook dit jaar weer een SCHOLENTOUR aan te bieden voor alle scholen!

Mooier kun je het schooljaar niet afsluiten!

Ook in 2018 Scholentour!

Wat houd de aanbieding in?
Om de CD “Komt er weer aan” en de nieuwe liedjes van de Coolkids Party onder de aandacht te brengen hebben we een unieke aanbieding in petto!

Tijdens onze show van maximaal 1 uur zingen we de bekende Coolkids Party liedjes zoals “Doe maar mee”, “Warming-Up”, “Rockster” en brengen we ook enkele nieuwe liedjes ten gehore. Daarnaast is nog voldoende ruimte over voor de hits en hypes van dat moment. Op de website van de Coolkids Party (http://www.coolkidsparty.nl) kunnen alle liedjes beluisterd en bekeken en kan er vooraf flink worden geoefend. Leuk om dit bijvoorbeeld één van deze liedjes te oefenen.

Deze CoolKids SCHOLENTOUR is uitsluitend deze periode te boeken voor een bedrag van slechts € 150,= incl BTW.

Wanneer te boeken?

Maandag 16 t/m vrijdag 20 juli (richttijden: 09:00, 11:00, 13:00 en 15:00 uur).
SCHEMA: KLIK HIER

Wat moet ik doen?

Bij belangstelling kan dit kenbaar gemaakt worden via het e-mail adres info@coolkidsparty.nl. Geef in deze mail aan welke voorkeursdatum en tijdstip de voorkeur heeft. Wij geven zo snel mogelijk door of deze datum en tijd bevestigd kan worden.

Coolkids Party aanbieding informatie:

  • Maximaal 1 uur
  • Optie voor grotere scholen voor een extra 2e show tegen half tarief zodat onderbouw en bovenbouw gescheiden kan worden.
  • € 150,= (inclusief BTW)
  • Inclusief geluidsset
  • Gegarandeerd feest!