Projecten


Kinderboekenweek

De Kinderboekenweek heeft elk jaar een eigen specifiek thema. De CoolKids Party heeft nu al een aantal jaren een educatief programma neergezet met het thema van dat jaar. Zo was daar eerder “Lezen is een Feest”  “Raar Maar Waar” en “Opa’s en Oma’s (Voor altijd jong)”.  En Let op: 2018 Vriendschap.

Er zijn speciaal liedjes geschreven om het thema te ondersteunen, en de CoolKids Party presenteert dit o.a. op Basisscholen en Bibliotheken.

Tevens mogen wij Traditiegetrouw op het boekenbal van Friesland Presenteren in Stadsschouwburg de Harmonie te Leeuwarden.

Sinterklaas

Ook bij het grootste kinderfeest van Nederland is de CoolKids Party zeer actief. Met een eigen Sinterklaas Lied “Sint is in het land!“, of meezingen op de Sinterklaas klassiekers, wij halen de Sint graag op een enthousiaste manier binnen. Ook een Pietendisco of een toegespitst theatraal verhaal lijn is mogelijk.

Festival

Ook Steunen wij graag festivals op een creatieve manier. Zo hebben voor het Het Sam Sam festival het nummer “Iedereen is anders” gepresenteerd i.z.m. “Het Prokkel Koor”. Voor het festival “Imaginarium”  is een tekst geschreven “Ik voel me vrij”.