Nieuws Update


De vakantie 😎 is bijna voorbij voor de Coolkids Party, tijd om een kleine update 🤔 te geven wat we allemaal gaan doen de komende tijd.

O P T R E D E N S
De komende tijd gaan we aandacht besteden aan ons optreden in Hoogland. Hier staan we in het voorprogramma van K3. Daarnaast gaan we in september los met de kliko tour op verschillende scholen. De echte kickoff is op Rasterhoff Festival – Grutsk & Grien waar we wederom samen met Circus Salto meerdere malen zullen optreden. Daarna verzorgen wij de kickoff op scholen voor een dag duurzaam denken. Ook hebben we nog een paar spetterende optredens in het programma staan. Zo zal de Coolkids Party nog te zien zijn bij de Admiraliteitsdagen, op het Flaeijelfeest, een talenten voorstelling in Sexbierum en tijdens de Grote Feestweek 2018 in Damwoude.

K I N D E R B O E K E N W E E K
Voor de Kinderboekenweek zijn we druk ook aan het repeteren. Ons eigen programma is al een aantal keren geboekt (zie onze website voor meer informatie).

S I N T E R K L A A S
En dan hebben we natuurlijk nog het grote Sinterklaas programma waar we druk mee bezig zijn. Dit naast alle optredens die al geboekt zijn. Een datum die alvast genoteerd mag worden is 2 december, dan zullen we in Stadsschouwburg De Harmonie een geweldige voorstelling geven. Zonder al te veel te verklappen, dit is een feest voor kids waar je bij moet zijn geweest!

V I D E O C L I P S
Ook kun je binnenkort van de Coolkids Party een nieuwe videoclip zien “De Race” , “Zing en dans” en hebben we ook nog een kerstplaat op het programma staan.

Ook onze nieuwste single “Je kan worden wat je wil” in samenwerking met de Burgerschool (https://youtu.be/0HcvJcqeU30) doet het erg goed. Inmiddels is het liedje op Facebook en Youtube 20.000 views opgeleverd. Ook is onze hit inmiddels te zien bij onder andere TV Oranje. Help ons dit liedje nog populairder te maken door onze hit zo veel mogelijk te delen.

🎵🎶🔊🔉🎤💻🎧🎥

Kortom de CoolKidsParty zit de komende tijd niet stil!