videoclip “Orang Oetan” van de Coolkids Party online!


Ga met de Coolkids Party de jungle in, doe dit door onze nieuwe videoclip te bekijken. De Coolkids Party is de jungle geweest en is daar een groot en harig dier tegen gekomen. Wie of wat dat was kun je hieronder bekijken!

Songtekst

Ik ging op vakantie naar een groot en donker woud
32 graden man, het was daar echt niet koud
toen zag ik uit mijn ooghoek een groot en harig dier
maar ik was heus niet bang want hij zei met veel plezier

Refrein:
slinger slinger Oe A, geef me een banaan
ik ben een orang oetan en Peter is mijn naam
slinger slinger oe a, wie slingert met mij mee
van boom naar boom, van tak naar tak en zo gaat ie ok.

Peter zij mijn liefje, heb toch geen verdriet.
wij slingeren al duizend jaar, uitsterven doen wij niet.
dus klim om hoog en ga, op zoek naar een liaan.
en zie hoe wij met zijn allen door het bos heen gaan.

Drumbreak

Refrein

Dankwoord Videoclip

Speciale dank gaat uit naar DEE DEE Productions die voor de tekeningen heeft gemaakt waarmee de clip is gemaakt. Kijk ook eens op de website, vaak is hier een leuke aanbieding te vinden voor een uniek cadeau!