LAATSTE NIEUWS: VIDEOCLIP OPNAMES EEN SUCCES!


SinglehoesOp zondag 29 januari is de VIDEOCLIP van het liedje “Wij vieren feest!” met een groot feest, succesvol opgenomen in MFC “HET SPECTRUM” te Burdaard. 

Het liedje heeft de titel “Wij vieren feest!” gekregen. Deze middag in Burdaard kan dan ook het beste zo worden omschreven. Er waren ruim honderd kinderen op het feest afgekomen. En niet alleen kwamen de kinderen uit Burdaard. Er kwamen ook veel kinderen uit andere omringende dorpen. Zo waren er kinderen vertegenwoordigd uit Dokkum, Raard, Bornwird, Wanswert, Oostrum, Hantum, Ferwert, Hallum en Veenwouden. De opkomst was boven verwachting te noemen. Alle kinderen die bij de opnames aanwezig waren kregen na op opnames een leuk cadeautje mee naar huis en daarnaast krijgt men ook nog eens de CD single thuis gestuurd. En omdat er niet rekening was gehouden met zo’n grote opkomst, zijn er zelfs ook nog cadeautjes die rondgebracht zullen gaan worden.  

Binnenkort verschijnt de videoclip op deze website Nadat ook de videoclip klaar zal er een promotietour opgezet gaan worden om de CD single en daarmee ook de nieuwe show “Coolkids Party” te promoten.

Een kleine “making of” video is hieronder te bekijken!

{youtube}eh82bUE1b_0{/youtube}
 

Een reactie plaatsen