Videoclip al 10.000x bekeken!


Wat zijn we de trots, de Coolkids Party nieuwe single van de Coolkids Party wordt goed ontvangen. Inmiddels zijn we te horen op verschillende stations. De clip komt regelmatig voorbij op Oranje TV en ook bij de Efteling en vele andere stations hoor je “Doe maar mee” regelmatig voorbijkomen. We zijn nog altijd bezig om aan heel veel radiostations onze nieuwe plaat te promoten. Vandaag keken we even op de teller en zagen we dat de Coolkids Party inmiddels al meer dan 3000x is bekeken via YouTube.

De CLIP presentatie was al 6300x bekeken. Als we daar de 3000x van YouTube er bij optellen hebben we al bijna 10.000 kijkers gehad naar de nieuwe VIDEOCLIP. En daar zijn wij als Coolkids enorm trots op. Heb jij de clip al gezien?

Op 25 juni werd de videoclip gepresenteerd op RTV Kanaal 30 en RTVNOF. Daarnaast was er een ludieke actie gestart waar we binnenkort de prijswinnaar van bekend gaan maken. Vele ouders hebben foto’s opgestuurd van kinderen die op de televisie de clip aan het bekijken waren. Door dit te doen maakte je kans op een optreden van de Coolkids Party op de verjaardagsfeest!