Sinterklaas


Coolkids Pepernoten Show!

Op 14 november komt Sinterklaas weer in Nederland en dat moet gevierd worden. De Coolkids Pepernoten show is dan ook het nieuwe programma van de Coolkids Party. Djoeke, Pieter en Hans nemen de kinderen mee in een spectaculaire show waarbij vele hits en Sinterklaas medleys voorbij komen. Natuurlijk mag ook het eigen liedje “Sint is in het land” niet ontbreken. Dit jaar ligt er echter gevaar op de loer, een mysterieus figuur probeert moedwillig de show te verstoren door alle pepernoten te verstoppen… als dat maar goed gaat…

Coolkids Party Sinterklaasfeest

De presentaties van de intochten van Sinterklaas in diverse dorpen of steden kunnen door de Coolkids Party worden verzocht. Daar waar nodig kunnen de leden van de Coolkids Party zelfs in uw eigen verhaal meespelen. Na de intocht verzorgt de Coolkids Party een Sinterklaas feest als afsluiter.

Meer mogelijkheden

Voorafgaand aan deze uur durende show kunnen de kinderen ook genieten van diverse activiteiten die bij de show optioneel te boeken zijn . Denk aan een groep Pieten die de kinderen kan trakteren op spelletjes, knutselen, schminken, springkussens en meer.

Voor meer informatie belt u met 06-5582 3511 of 0519-292889 of kunt u mailen naar info@coolkidsparty.nl.