Coolkids Party bij Playbackshow!


KOLLUM – Woensdag 22 april werd weer in de feesttent van Kollum voor de basis scholen uit de gemeente Kollumerland c.a. de jaarlijkse playbackshow gehouden. Dit programma onderdeel is al jarenlang één van de hoogtepunten tijdens de feestweek voor de jeugd van de basisscholen uit de gemeente Kollumerland.

In een volle feesttent werd menig wereld ster prefect geїmiteerd. Het was voor de jury niet gemakkelijk om de beste er uit te kiezen. Er werd thuis in op school tijdens de voorrondes een perfecte show neer te zetten. Evenals voorgaande jaren werd er weer gestreden in twee categorieën. Een categorie voor de onderbouw en een categorie voor de bovenbouw. Er waren verschillende shows waar prijzen mee te verdienen viel. Tientallen “sterren” stonden vanaf half drie woensdagmiddag te stralen op het podium. De presentatie was in handen van Djoeke Numan. De jury bestond uit Hans Postma, Bouke Koning en Minke van der Veen. De tent was behoorlijk gevuld met belangstellenden en kinderen van verschillende basisscholen .

CoolKids Party
In de pauze werden de kinderen nog vermaakt met CoolKids Party. Door Hans Postma, Pieter en Djoeke Numan. De organisatie was weer zeer tevreden met het prachtige op treden van de deelnemers.

Uitslag scholenplaybackshow 2015

Onderbouw:
Eerste prijs: CBS ‘t Oegh. Ik lust alles – Kinderen voor Kinderen. Tessa, Silke, Tim, Johan, Jessica, Nikita, Ramom en Dirk Jan.
Tweede prijs: Kon. Julianaschool. Kriebel krabbel – kinderen voor kinderen. Noa, Nienke en Hendrieka.
Derde prijs: De Bining. Feest – kinderen voor kinderen. Pietrich, Marije, Fenne en Albert Pieter

Bovenbouw:
Eerste prijs: Pro. Casimirschool. Zombies – Cranberrys. Femke Hansma
Tweede prijs: Prins Bernhardschool. Up town funk – Bruno Mars. Pieter,Lysanne, Hennie, Femke en Ema.
Derde prijs: OBS de Wegwijzer. Holiday – Suze. Femke
Meer foto’s: http://www.rtvnof.nl/scholenplaybackshows-in-kollum-2015/