Coolkids op TV!


VIDEOCLIP RELEASE op 25 JUNI OP KANAAL 30 en RTVNOF!
Op 18 april werd in discotheek Quatrebras de videoclip “Doe maar mee” van de Coolkids Party opgenomen. Ruim 140 kinderen waren aanwezig bij de opnames en eindelijk is het zover, de videoclip is klaar en zal op 25 juni worden gepresenteerd op het televisie kanaal van RTV Kanaal 30 en RTV Noordoost Friesland. Tijdens de presentatie van de videoclip is er een leuke prijs te winnen. Maak tijdens de uitzending een foto met op de achtergrond de videoclip en stuur deze foto naar info@coolkidsparty.nl. Uit alle foto’s die we krijgen opgestuurd zal de leukste worden uitgezocht. De winnaar krijgt als prijs een mini optreden van de Coolkids Party op zijn of haar verjaardagsfeest. De prijswinnaar zal bekend worden gemaakt op de website van de Coolkids Party (http://www.coolkidsparty.nl). Nadat de videoclip is gepresenteerd zal deze ook te zien zijn op de website van de Coolkids Party.

doe maar mee clip.fw

Kijk mee en stem af op 25 juni rond 17:00 of om rond 19:00 uur op het televisiekanaal van RTV Kanaal 30 of RTV Noordoost Friesland.
In de gemeenten Tytsjerksteradiel en Achtkarspelen stem je af kanaal op 36 (Ziggo), voor RTV Kanaal 30. Voor de gemeenten Dongeradeel, Dantumadeel en Kollumerland kan er worden afgestemd op kanaal 20 (Kabel Noord), voor RTV Noordoost Friesland. Of kijk op de internet stream van de betreffende omroepen.