Coolkids Nieuws


Sinterklaasfeesten!

De afgelopen maand stond voor de Coolkids Party in het teken van Sinterklaas, en wat hebben we genoten. Met optredens in Metslawier, SC-Heerenveen met de Sint Nicolaas Centrale Friesland, Groningen, Barger-Compascuum, Groningen, Hardegarijp, Hardenberg, Twijzel en natuurlijk de Sinterklaasintocht in Dokkum. Hier een overzicht van veel foto’s die in deze tijden zijn gemaakt. Dit jaar hadden we ook een waanzinnig liedje gemaakt “Voor de Sint Sint Sint”. Op de dansschool wist JoĂ«l hier een prachtige dans op te maken. Tijdens de intocht in Dokkum werd ons nieuwe liedje gepresenteerd. Hieronder beelden met het liedje van de intocht van Sinterklaas in […]


Djoeke en Hans

Feest in Damwoude met de Coolkids

Tijdens het Weide Sompe WĂąldwiekein werden rondom de Centrale As tal van aktiviteiten georganiseerd. In DamwĂąld werd op de Krushoeke het WĂąldster PĂ»n Feest gehouden. Burgemeester Klaas Agricola opende deze zeer geslaagde dag. Men begon met een fietstocht van 20 km via de SĂ»kerei, Het haventje van de Falom en de Omleiding terug naar DamwĂąld. De ongeveer 250 fietsers genoten van muziek en activiteiten. Griet Wiersma opende de middag met de Green Heart Country Dancers uit Ternaard. Tijdens de muziek stond er een lange rij jeugd voor het spijkerbroek hangen. Burgemeester Klaas Agricola mocht de grootste BBQ van Friesland openen. […]


Coolkids in de Westereen!

Vandaag mochten Hans en @Pieter van de CoolKidsParty op het Doarpsfeest de Westereen in het BadhĂ»s een supertof feestje vieren met de kinderen van de groepen 1 t/m 4. Alvorens feest speelden we voor de 52ste keer onze vriendschap voorstelling. Binnenkort gaan we touren met onze nieuwe (kinderboekenweek) voorstelling “Reis mee”. Meer informatie over de voorstelling en de Coolkids Party vind je op www.coolkidsparty.nl.


Coolkids bij ReitdiepPOP

Zaterdag 14 september mochten wij met de Coolkids Party te gast zijn op ReitdiepPOP. En wat hebben wij genoten van het feest! Samen met heel veel kinderen wisten we er een groot feest van te maken. Ook de discobal heeft een fantastisch plekje gekregen in Ă©Ă©n van de van huiskamers in Groningen. Dit hadden we ook beloofd!


Adjes Kinderfeest!

Dokkum wat ben je mooi, vanmiddag waren we bij de Admiraliteitsdagen en wat hebben we genoten bij Adjes kindermiddag. Speciaal voor Adje de Admiraal hadden we een liedje gemaakt. Dit liedje samen met de foto’s van de middag zijn hieronder te vinden.